Суд не визнав недостовірними слова Федорука про Михайлішина

Суд не визнав недостовірними слова Федорука про МихайлішинаЧернівецький окружний адміністративний суд 25 жовтня задовільнив частково позов кандидата у народні депутати в окрузі №201 (м.Чернівці) від Партії регіонів Віталія Михайлішина до кандидата у народні депутати від об’єднаної опозиції «Батьківщина» Миколи Федорука.

Зокрема, суд визнав протиправними дії Миколи Федорука в частині розповсюдження відомостей у передвиборній агітації в газеті \”Молодий буковинець\” №117 від 18.10.2012 року, а саме інформацію –

\”…А напис \”Я — Чернівчанин\” чи то з листочком, чи з пір’ячком у одному місці, ще нічого не означає. Це — звичайна технологія. Щоби приховати, що Михайлішин є кандидатом від владної Партії регіонів та ставленником \”смотрящих\”. Який з нього лоббіст? Він знає, де вхід до Мінфіну, бюджетного комітету, Мінрегіонбуду? А роздавання подачок від \”анонімних\” спонсорів…\” \”…Пуриці знайшлися! Як то кажуть, \”може десь він там великий пуріц, а у Чернівцях – він ледве-ледве поц…\”.

Водночас суд не знайшов підстав для визнання наведених вище відомостей такими, що мають завідомо недостовірний і наклепницький характер.

Нагадаємо, у позові Віталій Михайлішин заявив, що інформація про те, що він є \”ставлеником смотрящих\” та про \”роздавання подачок\” не відповідає дійсності. А вираз \”ледве-ледве поц\” принижує його честь і гідність.

Джерело та світлина Молодий буковинець

peredplata