На Буковині пенсіонерам носили заповнені бюлетені

На Буковині пенсіонерам носили заповнені бюлетеніЯк повідомив координатор виборчих програм Чернівецького представництва ГМ \”ОПОРА\” Назар Тимощук, є інформація, що вчора та позавчора до пенсіонерів підходили люди, пропонували їм 150 грн., давали вже заповнені бюлетені, аби ті їх вкинули у скриньку, а ті, в свою чергу, мали б принести їм незаповнений бюлетень.

Також Назар Тимощук повідомив, що ця кампанія, можливо, найбрудніша за всі роки на Буковині. Адже вчора в Хотинському районі розповсюджували листівки проти кандидата Артема Семенюка про те, що він знімається з виборів. А сьогодні вранці в Чернівцях були листівки провокативні про кандидата Кедя, як кандидата від ВО \”Батьківщина\”.

Окрім того, спеціально підіслана людина від ОПОРИ отримала аванс за те, що \”проголосує\”, як треба. Разом з авансом від організаторів підкупу людина отримала ручку з червоним зарядом, яким ті вимагали поставити позначку навпроти потрібного кандидата. Такий підкуп відбувається в ЧНУ, БДМУ серед студентів, що мають чернівецьку прописку, тобто ті, які не голосують в гуртожитку. Це радше психологічний тиск на студентів, які взяли гроші, аби проголосувати за \”потрібну людину\”.

Світлина tvi.ua

peredplata