Панчишин заявляє, що вибори по 204-ому округу сфальсифіковані за вказівкою Папієва

Панчишин заявляє, що вибори по 204-ому округу сфальсифіковані за вказівкою ПапієваЗаява кандидата в депутата по 204-ому округу Руслана Панчишина до міжнародних представників, громадськості та ЗМІ.


\”Влада на Буковині продовжує цинічно порушувати закони України і фальсифікувати вибори під покровительством голови Чернівецької ОДА Папієва. Хочу довести до вашого відома, що в 28 жовтня в день голосування на 204 виборчому окрузі Чернівецької області, проводився екзитпол. За підрахунками якого, кандидати отримали наступні результати: Семенюк (Партія Регіонів) – 33%, Панчишин (опозиційний кандидат) – 29%, Баласинович (УДАР) – 19%, Каденюк – 11%. Але за підсумками результатів голосування Семенюк (Партії Регіонів) отримує – 57.5%??? Також сфальсифікована явка виборців, яка становить по 204 виборчому окрузі майже 70%. Всі попередні вибори на цьому окрузі явка становила до 50%.

Влада, яка перед виборами робила соціологію і побачила, що Панчишин становить для них реальну загрозу, оскільки між мною і їхнім кандидатом розрив не більше 5%, не стала ризикувати і пішла на зухвалі кроки. А саме, 27 жовтня вони опечатали мій виборчий штаб, який знаходиться в м.Хотин, де зберігалися 40 посвідчень спостерігачів від кандидата в депутати до Верховної Ради України Панчишина Руслана, чим повністю паралізували роботу моїх спостерігачів. На пропозицію керівника мого виборчого штабу Олексія Крикливця, що ми без постанови на обшук даємо дозвіл зайти в приміщення і провести огляд, працівники міліції тільки ховалися і відмовчувалися. Обшук вони провели 28 жовтня і звичайно нічого не знайшли. В них була одна ціль заблокувати посвідчення моїх спостерігачів.

В ніч з 27 на 28 жовтня працівники міліції виламували двері в квартирах, де проживали працівники мого виборчого штабу. Забирали їх в Хотинський райвідділ, де знущалися, залякували і говорили, якщо вони не підпишуть того, що їм говорять – будуть сидіти в тюрмі. Цьому є відео підтвердження. До сьогоднішнього дня це безчинство продовжується. Сфальсифікували кримінальну справу відносно працівників штабу, що нібито вони друкували і розповсюджували листівки про те, що Семенюк зняв свою кандидатуру з виборів, і тримають під вартою вже 4 день людину тільки тому, що він говорить правду і не піддається на їхній тиск.

В день голосування на тих дільницях, де були відсутні спостерігачі від кандидата Панчишина, бо посвідчення забрати зі штабу так і не вдалося, відбувалися наступні речі: бюлетені, які були проголосовані на користь Панчишина, рахувалися за кандидата від влади Семенюка. Тому ми подаємо в суд, про визнання недійсними результатів голосування і про перерахунок на сорока дільницях голосів.

За цим всім безчинством стоїть одна людина, голова Чернівецької ОДА Папієв М., який на сьогоднішній день вже є «політичним трупом» і тому прикладає всі сили, щоб у Верховну Раду України по 204 виборчому окрузі пройшов хоча б його син Семенюк Артем.

Також хочу нагадати, що напередодні виборів ми зібрали майже 10000 підписів в Чернівецькій області за відставку голови ОДА Папієва М.
Прошу міжнародних представників звернути на ці факти особливу увагу,а ЗМІ не замовчувати такі порушення Законів України в Чернівецькій області.

З повагою,
Панчишин Руслан\”

peredplata