Москаля побили

Москаля побилиМоскаль каже, що «Беркут» розгромив ОВК і побив людей – його теж. Про це повідомляє УНІАН

Бійці спецпідрозділу міліції «Беркут» розгромили приміщення окружної виборчої комісії № 132 у Первомайську Миколаївської області.

Про це УНІАН телефоном повідомив народний депутат України Геннадій Москаль, який перебуває на місці події.

Бійці спецпідрозділу міліції «Беркут» розгромили приміщення окружної виборчої комісії № 132 у Первомайську Миколаївської області.

Про це УНІАН телефоном повідомив народний депутат України Геннадій Москаль, який перебуває на місці подій.

«Близько 50 осіб «Беркута» ввірвалися до приміщення ОВК, ногами вибили двері, розбили скло, побили людей, у тому числі й мене. Зокрема, ними командував заступник начальника Миколаївського УМВС Марчук», – сказав Г.Москаль.

Як передає кореспондент УНІАН, на даний момент близько 40 бійців «Беркута» перемістилися в автобус поряд із будівлею комісії, але вхід до приміщення ОВК продовжують перегороджувати близько 30 співробітників міліції. Ще близько 20 осіб перебувають у приміщенні виборчої комісії. За їхніми словами, невідомо, як довго вони ще тут перебуватимуть.

Також біля будівлі комісії на наразі залишаються близько 200 прихильників кандидата в народні депутати від ВО «Батьківщини» Аркадія Корнацького. Вони кричать «Ганьба!», «Юлі – волю!» і час від часу намагаються пройти до будівлі комісії.

В самій будівлі ОВК перебувають кілька членів комісії, а також народний депутат Геннадій Москаль. За його словами, голову ОВК № 132 вивів через чорний хід із будівлі один із депутатів від Партії регіонів.

Г.Москаль також повідомив, що опозиція намагалася подати заяву до прокуратури про події в ОВК, проте всі співробітники відомства були відсутні.

Світлина УНІАН

peredplata