Нардеп з Буковини Москаль захищає Первомайськ від регіоналів. ВІДЕО

 Нардеп з Буковини Москаль захищає Первомайськ від регіоналів. ВІДЕОПротоколи, які були транспортовані до Миколаївського суду, не збігаються з протоколами, які є в представників опозиційного кандидата.

Про це \”Українській правді\” повідомив нардеп Геннадій Москаль, який знаходиться на місці подій.

За його словами, годину тому суд нарешті дозволив провести звірку протоколів, які є в розпорядженні суду, тобто протоколів, які були вилучені з ОВК з протоколами, які є в розпорядженні представників опозиційного кандидата Аркадія Корнацького.

Звірка показала, що в багатьох протоколах не збігаються печатки, підписи, а також цифри.

\”Ті протоколи, які на наших руках, вони зовсім інші, ніж ті, які потрапили до суду. Зараз ті протоколи відправлені до ОВК у Первомайськ. Це фальсифікація і треба зробити все, аби не дати провести засідання ОВК у Первомайську\”, – сказав Москаль.

За його словами, під час транспортування протоколів були підготовлені інші протоколи, які спотворюють результати виборів. Саме тому, на його думку, суд не хотів під час судового засідання провести звірку протоколів.

При цьому копії протоколів є також у інших членів дільничних комісій і теоретично можна провести звірку з іншими протоколами представників інших політичних сил.

Кореспондент \”Української правди\” знаходиться в Первомайську, де біля будівлі збираються люди, але там немає \”Беркуту\” та міліції, лише журналісти та мітингувальники.

Як пізніше повідомила прес-служба Москаля, депутат заявив, що у фальшивих протоколах кандидату від ПР Віталію Травянку приписані голоси від непрохідних і технічних кандидатів, а кількість голосів за Корнацького суттєво зменшена. І ця підміна набула масового характеру.

\”Підміну дуже легко довести, адже перед вилученням протоколів \”Беркутом\” і виконавчою службою окружний виборчком зробив і завірив усі копії оригіналів протоколів\”, – сказав Москаль.

peredplata