Забродський вирішив таки не пускати в ефір Бурбака з Федоруком

Забродський вирішив таки не пускати в ефір Бурбака з ФедорукомПрезидент ТРК \”ТВА\” Василь Забродський не вважає, що у його ефірі була оприлюднена недостовірна інформація проти кандидатів від опозиції. Як повідомляють «Чернівці. Коментарі», такий висновок випливає з його листа кандидату у народні депутати Максиму Бурбаку.

На його думку, програма \”Акцент\”, присвячена \”чернівецькій мафії\”, яка транслювалася в ефірі ТВА, не має \”жодного стосунку\” до Максима Бурбака, \”як до кандидата у народні депутати\”.

Крім того, Забродський вважає, що недостовірність інформації, викладеної у програмі, Бурбак має доводити у суді.
\”Ваша особиста думка не є правовим інструментом, який зобов`язує нас до виконання наданої вимоги\”, – відповів адміністратор телеканалу політику.

За словами Максима Бурбака, він звернувся до керівництва ТВА з вимогою надати йому час для спростування недостовірної інформації, озвученої у програмі \”Акцент\”.

Забродський вирішив таки не пускати в ефір Бурбака з Федоруком

Програма \”Акцент\” транслювалася в ефірі ТВА в останній передвиборчий тиждень 22 та 23 жовтня 2012 року. У ній екс-мера і кандидата в депутати від опозиції Миколу Федорука та кандидата від опозиції Максима Бурбака без доказів і фактів звинуватили у привласненні сотень мільйонів доларів від чернівецьких ринків.

Фото «Чернівці. Коментарі»
«Чернівці. Коментарі»

peredplata