У Федоряка підтвердили, що «швидку» в Топорівці привозили…показати

У Федоряка підтвердили, що «швидку» в Топорівці привозили...показатиДнями чернівецька «Свобода» заявила, що 2 листопада представники виборчого штабу кандидата-«регіонала» Геннадія Федоряка забрали подаровану селу Топорівці «швидку допомогу». Його довірені особи кажуть: машина була, але жодних документів про дарування немає.

За інформацією ТРК «Чернівці», гололовний лікар Топорівської амбулаторії Юлія Лотоцька підтвердила заяви «Свободи»: «Забрали. Зі слів представників кандидата в депутати, забрали на реєстрацію. Тому що в нашій лікарні бухгалтерії немає і я не можу 100% сказати. Це було у середу».

З подібними закидами категорично не погоджується представник новообраного народного депутата Федоряка Віктор Польовий, котрий впевнений, що це провокації від недоброзичливців. Насправді ж, переконує він, ніяких подарунків не було. Підтвердженням всьому – відсутність документації та угоди про дарування.

Як повідомляє агенція ZIK, у штабі Геннадія Федоряка підтвердили, що «швидку» в Топорівці справді привозили. Автомобіль пригнали із Запоріжжя, із заводу, який переробляє УАЗики під «швидкі допомоги», щоб подивитися, чи він підходить для цих потреб. Рішення ж про придбання автомобіля не ухвалювали, а ще мають вирішити, чи купляти автомобіль цього заводу, чи замовляти інший. Таким чином, мешканці Топорівців можуть чекати нової «швидкої» до нових виборів.

Це вже не перший скандал, пов’язаний з «регіоналами» і машинами «швидкої допомоги». Як повідомляли 5 листопада «Коментарі», з понад 100 автомобілів швидкої допомоги, переданих медичним установам Донецькій області Міністерством охорони здоров’я, розпочали роботу тільки 17. За словами місцевого крайового намісника Андрія Шишацького, помилка в документах від постачальника не дозволяє почати експлуатацію більшості автомобілів.

Джерело Місто Ч

peredplata