Наші вже в Парижі биті. У Парижі демонстранти побили активісток FEMEN (відео) ДОПОВНЕНО

Наші вже в Парижі биті. У Парижі демонстранти побили активісток FEMEN (відео) ДОПОВНЕНОВ суботу в Парижі активістки українського руху FEMEN, вбрані голими по пояс \”черницями, влаштували провокацію під час мітингу католиків і націоналістів, які висловлювали протест проти намірів влади легалізувати одностатеві шлюби.

\”Релігійні фанатики з числа націоналістів напали на активісток FEMEN і побили їх. Інцидент стався під час топлес-протесту FEMEN \”In Gay we trust\” на підтримку законопроекту про одностатеві шлюби у Франції\”, – говориться в прес-реліз руху FEMEN.

За словами представників руху, \”агресію кровожерливих католиків змогли зупинити тільки поліцейські та пожежники, які прибули на допомогу представники ЛГБТ-спільноти Франції\”.

У суботу, 17 листопада, в різних регіонах Франції пройшли багатотисячні акції протесту проти планів соціалістичного уряду дозволити гомосексуальні шлюби і прийом в такі сім\’ї дітей. В одному лише Парижі, за даними поліції, на вулиці вийшло не менше 70 тисяч протестуючих.

Джерело

Релігійні фанатики з числа націоналістів напали на активісток Femen і побили їх, заявляють активісти організації.

За даними прес-служби активісток, інцидент стався під час топлес-протесту Femen \”In Gay we trust\” на підтримку законопроекту про одностатеві шлюби у Франції.

\”Агресію кровожерливих католиків змогли зупинити тільки поліцейські і підоспілі на допомогу представники ЛГБТ-спільноти Франції. Активістки FEMEN атакували гомофобні католицький мітинг у центрі Парижа. Увірвавшись у натовп в костюмах черниць, вони стали рясно зрошувати присутніх \”спермою Ісуса\”, викидається фаллическими балонами. Мета протесту Femen – посіяти в головах релігійних зомбі прогресивні ідеї цивільних і сексуальних свобод\”, – йдеться у повідомленні.

У своєму блозі на \”Українській правді\” активістка руху Олександра Шевченко вивісила своє фото з вибитим зубом і фото своєї колеги з розбитим носом.

Наші вже в Парижі биті. У Парижі демонстранти побили активісток FEMEN (відео) ДОПОВНЕНО

peredplata