Голова облради не був ознайомлений з античасівською заявою

Голова облради не був ознайомлений з античасівською заявоюСьогодні на прес-конференції ми запитали у голови Чернівецької облради стосовно античасівської заяви, зачитаної депутатом-регіоналом Сафроняком від імені голови регіонального осередку Асоціації сільських та селищних рад Івана Велущака, щодо газети \”Час\”, де була дана оцінка незаконним діям голів сільських та селищних рад Кіцманщини. Пан Гайничеру коментувати щось відмовився, обгрунтовуючи відмову тим, що не був ознайомлений з заявою.

– У нас в регламенті сесії обласної ради передбачено від 10 до 15 хвилин саме для заяв, які роблять депутати, – відповів Михайло Гайничеру. – На останній сесії було висловлено багато заяв. І, чесно кажучи, зараз коментувати всі заяви, в мене такої можливості немає. Тому що заява ця не надходила до апарату. Це записався депутат Сафроняк і зачитав заяву, тому відповісти на ваше питання мені зараз буде складно. Якщо би ці матеріали були заздалегідь, то я обов\”язково з ними ознайомився б.

В той самий час сам Іван Велущак в недовгій телефонній розмові нам повідомив, що саме з обласної ради йому зателефонували і запропонували виголосити цю заяву.

peredplata