Буковинським «свободівцям» порадили короткі штанята залишити в гардеробі

Буковинським «свободівцям» порадили короткі штанята залишити в гардеробі«Щодо охорони і того гарбуза, то це дійсно прикрий факт. Тому що, я переконаний, що і депутатський корпус, який також був ображений, і голова обласної державної адміністрації, про себе говорити не буду, не заслужили такого відношення, – прокоментував ситуацію, коли на останній сесії облради «свободівці» піднесли владі гарбуза, голова ради Михайло Гайничеру.

Про це повідомляє кореспондент www.buknews.com.ua>. Тим більше, коли це відбувається за ініціативи самої нечисленної фракції в нашій обласній раді. Я вважаю, що упродовж цих років було зроблено багато для розвитку нашої області, у тому числі в соціально економічній сфері. І отака, знаєте, трохи юнацька бравада не до лиця політичній силі, яка сьогодні вже є парламентською. Напевно треба ці короткі штанята залишати у гардеробі, одягати респектабельні депутатські костюми і перейматися дійсно справами області і країни.

\”Стосовно відповідальності, то люди, які відповідають за охорону вони напишуть пояснення. Я маю на увазі чиновники. А активісти – не думаю. У нас традиції відповідальності, на жаль, вони від депутатів верхнього рівня. Напевня ця хвороба є заразною. Хоча твердо можу скзаати, що якщо хтось задумає запускати димові шашки, то немає у нас невідповідальності депутатів, крім Верховної Ради. Тому якщо щось таке станеться, то відповідальність для депутатів обласної ради обов\’язково настане\”.

Джерело та світлина Букньюз

peredplata