В Януковича – росiйський номер мобiльного телефону!

В Януковича - росiйський номер мобiльного телефону!Номер, який починається зi символiв \”+7\” i позначений прiзвищем \”Янукович\”, помітили у телефоннiй книзi одного з регiоналiв, сумнозвiсного парламентського \”диригента\” Михайла Чечетова.

Дивно, але факт: Вiктор Янукович користується послугами росiйського мобiльного оператора. Це виявив один iз черкаських журналiстiв i блогерiв Захар Колiсниченко.

Власне, номер, який починається зi символiв \”+7\” i позначений прiзвищем \”Янукович\”, вiн побачив у телефоннiй книзi одного з регiоналiв, сумнозвiсного парламентського \”диригента\” Михайла Чечетова. Як саме це сталося, Захар Колiсниченко розповiв нам в iнтерв\’ю.

– Як вам вдалося дiзнатись про такий факт?

– Пiсля виборiв я як журналiст вiдстежував подiї в однiй з окружних виборчих комiсiй у Черкасах. Зачастили туди i нинiшнi парламентарi вiд Партiї регiонiв, зокрема Михайло Чечетов. Так-от, я, як i решта журналiстiв та полiтикiв, мав нагоду поспiлкуватися з ним.

У якийсь момент Михайло Чечетов \”похвалився\”, що має дешевий телефон. Його мобiльний \”Самсунг\” справдi не з дорогих – гривень 300 коштує, не бiльше. Але я закцентував увагу на iншому, жартома запитав депутата: \”А маєте номер мобiльного Вiктора Януковича?\” Чечетов гордо вiдповiв: \”Єсть, канєшна\”, – i клацнув на клавiшу \”телефонна книга\” у своєму мобiльнику.

– Серед збережених контактiв ви побачили номер Президента?

– Так, але спершу пан Чечетов почав гортати телефонну книгу, починаючи з лiтери \”А\”. Я встиг побачити прiзвища \”Ахметов\”, \”Азаров\” – їхнi номери починалися на \”050\”. Потiм мiй спiврозмовник зауважив, що я пильно вдивляюся у номери, намагаючись запам\’ятати бодай один, клацнув на лiтеру \”Я\” i показав менi запис \”Янукович\”. Я встиг побачити, що номер його починається з \”+7\”. Як вiдомо, це мiжнародний телефонний код Росiї. Здивований, запитав Чечетова: \”А чому номер росiйський?!\” А вiн: \”Не знаю, не знаю…\”

– Як вважаєте, що це означає?

– Керiвником охорони нашого Президента є… громадянин Росiї. Кажуть, Янукович покликав собi на службу росiйських фахiвцiв, бо… не довiряв українським. Тому, мабуть, сам Президент слухавку не бере, це робить головний охоронець. Але розмовляти про важливi справи через центр зв\’язку росiйського мобiльного оператора у Москвi просто вершина безглуздя! Не треба бути генералом вiд СБУ, щоб розумiти очевидне: всi розмови з цього номера \”слухає\” ФСБ!

Наталiя ВАСЮНЕЦЬ
Джерело

peredplata