Народний депутат Максим Бурбак хоче повного перезавантаження влади на місцях на Буковині ВІДЕО

Народний депутат Максим Бурбак хоче повного перезавантаження влади на місцях на Буковині ВІДЕОВже народний депутат від ВО \”Батьківщина\” Максим Бурбак на сьогоднішній прес-конференції повідомив, що депутати-опозиціонери від Буковини всіма законними методами вимагатимуть повного перезавантаження влади на місцях.

– Ми будемо робити все, щоб найближчим часом відбулись позачергові вибори мера Чернівців та Новодністровська, – каже нардеп Максим Бурбак. – Тому що ми бачимо, що чільне очільництво, чи як вони там себе незаконно називають, хоча є лиш секретарем, вони не знають, що робити з цим містом, вони довели його до ручки. Також, щоб місто запрацювало, треба змінювати міську раду, спираючись на всі законні методи. Зокрема, визнання рішень сесії міської ради незаконними.

А таких, на переконання пана Бурбака та голови Чернівецької обласної громадської організації \”Фронт Змін\” Олексія Каспрука, є більш ніж достатньо. І результати парламентських виборів засвідчили, що при владі в місті перебувають люди, яким громада міста та області не довіряє. А тому потрібні вибори, аби забрати всіх зрадників з рад.

Що ж стосується кандидатури на посаду мера від опозиційних сил міста, то, як повідомив Максим Бурбак, з кандидатурою визначатимуться, коли буде оголошено дату виборів. Нагадаємо, від фронтовиків потенційним кандидатом є Олексій Каспрук, а від свободівців – Назар Горук. Останній на одній з прес-конференцій висловив сподівання, що саме кандидатура від Свободи буде підтримана як єдина на виборах мера в Чернівцях.

peredplata