Нардепи з Буковини потрапили у впливові комітети ВР

Нардепи з Буковини потрапили у впливові комітети ВРНародні депутати, які в нинішньому Парламенті представляють Чернівецьку область, записалися у \”ласі\” комітети.

У Верховній Раді народні депутати, які представляють Чернівецьку область, потрапили в парламентські комітети, які вважаються впливовими.

Мажоритарник від Об’єднаної опозиції, колишній мер Чернівців Микола Федорук став членом Комітету з питань державного будівництва і місцевого самоврядування.

Інший мажоритарник-опозиціонер, колишній начальник обласної податкової Олександр Фищук – членом Комітету з питань бюджету.

Депутат-регіонал, син голови ОДА, який має власний бізнес вирощування індиків, Артем Семенюк – членом Комітету з аграрної політики і земельних відносин.

Депутат-регіонал, колишній голова правління \”Чернівцігазу\” Геннадій Федоряк – членом Комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності.

Депутат-списочник від Об’єднаної опозиції Максим Бурбак та Роман Ванзуряк став членом Комітету з питань податкової і митної політики.

Керівник громадської організації захисту підприємців \”Фортеця\”, народний депутат від \”УДАРу\” Оксана Продан теж увійшла до Комітету з питань податкової та митної політики.

Ще троє буковинців – Геннадій Москаль від ОО, Ян Табачник від ПР увійшли до Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією.

peredplata