У Чернівецькій прокуратурі побільшає націоналістів: на допит викликають Віталія Мельничука

У Чернівецькій прокуратурі побільшає націоналістів: на допит викликають Віталія Мельничука25 січня 2013 року в прокуратурі Чернівецької області чекатимуть на ще одного депутата обласної ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Вслід за Назаром Горуком, цього дня допитуватимуть Віталія Мельничука. У свободівця мають намір з’ясувати деталі подій 13 січня під час зустрічі керівників МЗС України та Росії.

Як зазначили у Чернівецькій обласній організації ВО «Свобода», націоналісти, яких тягають по допитах, вже надали чимало усних, фото та відео свідчень щодо подій 13 січня. Ці свідчення переконливо доводять, що низку законів України порушували працівники міліції та невідомі у цивільному. Чи вивчала прокуратура фото та відеозаписи застосування правоохоронцями та молодиками фізичної сили до мирного зібрання громадян, – наразі невідомо.

Буковинські свободівці припускають, що слідчі намагаються знайти «цапа відбувайла» та чимдуж відрапортувати про успішне закриття справи. От тільки винними можуть опинитися постраждалі від владного свавілля буковинці.

Як стало відомо, буковинські правоохоронці мають намір допитати ще й народного депутата України від ВО «Свобода» Руслана Зелика.

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ВО \’\’Свобода\”.

peredplata