У Януковича – вибір із трьох довічних: президенства, в\’язниці або еміграції

У Януковича - вибір із трьох довічних: президенства, в'язниці або еміграціїПрезидент Віктор Янукович у разі, якщо не стане президентом у 2015 році, може опинитися у в’язниці, вважає політолог Сергій Таран.

Про це голова правління Центру соціологічних та політологічних досліджень \”Соціовимір\” Сергій Таран сказав на прес-конференції, повідомляє УНІАН.

\”Або Янукович залишиться вічним президентом, або в нього все заберуть і він буде у в\’язниці\”, – вважає експерт. \”Тому що, по великому рахунку, будь-який президент, який прийде після Януковича, для свого політичного іміджу в першу чергу покаже, що все, що відбувалося до нього, було неправильно\”, – пояснив Таран.

У свою чергу, науковий директор Школи політичної аналітики НаУКМА Олексій Гарань сказав, що можливим є ще й третій варіант для Януковича – поїхати з України. За його словами, саме Янукович відкрив \”скриньку Пандори\”, розпочавши політичні переслідування. Гарань додав, що новий лідер держави може розпочати переслідування нинішніх представників влади, і такі справи \”не будуть шиті білими нитками\”.

Джерело Експрес онлайн

Колаж polithumor.info

peredplata