Жиріновського у Києві атакували капустою. ВІДЕО

Жиріновського у Києві атакували капустою. ВІДЕОКореспондент НБН зняв момент попадання капусти, кинутої дівчиною у депутата Державної Думи Росії Володимира Жириновського під час прес-конференції в Києві.

Слід зазначити, що після того, як молода дівчина з криками «українофоб» і «шовініст» кинула в депутата капустою, Жириновський почав викрикувати образи на її адресу:«Выведи ее из зала. Возьми ее, эту тварь, выведи ее отсюда! Шизофреничка!».

Також в мережі Інтернет оприлюднено відео реакції Жириновського на попадання капустою.

«Вот она, демократия, – обкидать кого-то, оскорбить. Капусту лучше бы отдала бомжам, они голодают. Охрана, я вас взял для того, чтобы вы работали, иначе я вас выгоню. Одна девочка-придурка, а вы три генерала ни х..а не можете сделать», – резюмував на емоціях Жириновський.

Як повідомляв НБН, 28 січня Володимира Жириновського під час прес-конференції в Києві закидали капустою після того, як він сказав, що Україні набагато вигідніше «їхати з Росією в купейному вагоні, ніж прибирати плацкарти європейських поїздів», маючи на увазі вступ України в Митний союз.

Джерело

peredplata