Оксана Продан не відчуває дискомфорту від того, що її чоловік організував відставку Федорука

Оксана Продан не відчуває дискомфорту від того, що її чоловік організував відставку ФедорукаВчора в ефірі програми «Свобода слова» народний депутат Оксана Продан сказала, що їй комфортно працювати в опозиції разом з Миколою Федоруком, незважаючи на роль її чоловіка у відставці мера Чернівців. Крім того, вона радіє перемозі Андрія Білогорки на довиборах облради.

Вчора в програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV народний депутат від партії УДАР Віталія Кличка, колишня чернівчанка Оксана Продан, отримала кілька дошкульних запитань від журналістів. Спочатку її запитали, чи комфортно їй працювати в опозиції разом з народним депутатом від «Батьківщини» Миколою Федоруком – адже всім відомо, що саме чоловік пані Продан, Василь, організовував відставку колишнього мера Чернівців. Оксана Продан, яку оглядачі відносять до «групи Фірташа» в складі УДАРу, прямо сказала, що їй з усіма у Верховній Раді працювати комфортно.

Потім ще один колишній чернівчанин – провладний політолог Костянтин Бондаренко – запитав Оксану Продан про причини провалу опозиції на довиборах Чернівецької обласної ради (адже і Філіпчук у Чернівцях, і Скорейка на Кіцманщині підтримували всі антивладні партії, в тому числі УДАР). Відповідь опозиціонерки була парадоксальною: вона висловила бурхливу радість від перемоги Андрія Білогорки! Як відомо, фактичним керівником виборчої кампанії цього провладного кандидата був Василь Продан.

Джерело Місто Ч

peredplata