Папієв і Михайлішин винні у проблемах Буковини та Чернівців

Папієв і Михайлішин винні у проблемах Буковини та ЧернівцівПрезидент звинуватив у всіх проблемах країни місцевих чиновників. Про це він сказав, виступаючи на розширеному засіданні уряду, повідомляє Gazeta.ua.

Президент Віктор Янукович розповів, як він багато дізнався про життя людей після \”Діалогу з країною\”.

Говорячи про реалізацію реформ, він наголосив: \”Чи вдалося досягти всього, що планувалося? Вважаю, що ні. Особливо я це відчув за результатами спілкування з громадянами під час телемосту \”Діалог з країною\”. І взагалі, дуже часто буваючи в регіонах, я відчуваю, що нам ще багато чого треба зробити\”.

Президент зауважив, що переважно в усіх проблемах людей, про які вони скаржилися, винні місцеві чиновники.

\”Десятки тисяч телефонних дзвінків засвідчили, що людей турбують не загальні слова або чергові програми, а вирішення конкретних проблем\”, – наголосив голова держави.

Зокрема Янукович розповів, що головні з цих проблем – це робочі місця, вчасна виплата заробітної плати, низька якість і висока ціна комунальних послуг, незадоволення медичним обслуговуванням тощо.

\”Багато скаржаться на бездіяльність та відверте нехтування їхніми інтересами чиновниками по всій країні\”, – зазначив президент.

Олеся ДУБОВИК

Джерело та світлина Gazeta.ua.

peredplata