У Львові демонтують рекламу Митного союзу, а в Чернівцях – ні

У Львові демонтують рекламу Митного союзу, а в Чернівцях - ніДнями депутати Львівської обласної та міської ради зініціювали звернення щодо демонтажу реклами Митного союзу, адже вона є антиконституційною та закликає до часткового обмеження суверенітету України. І їх почули – рекламу зняли. Чернівці – не Львів, а тому реклами Митного союзу тут вистачає, а увагу буковинських депутатів вона оминає.

Рекламу Митного союзу нарешті почали знімати із Львівських вулиць.

Зокрема, як інформує прес-служба ЛКО НРУ, уже учора не було агітації за МС на рекламних щитах на Сихові та Левандівці, де її можна було побачити раніше.

Зазначимо, що депутати від Народного Руху України у Львівській обласній та міскій радах ще 14 лютого звернулись до прокуратури, СБУ, міського голови з вимогою демонтувати рекламу Митного союзу, адже вона є антиконституційною та закликає до часткового обмеження суверенітету України. Правоохоронні органи відповідали простими «відписками».

З ініціативи депутата від НРУ Святослава Шеремети обласна рада 19 лютого навіть зробила відповідне звернення до Генеральної прокуратури України. А з ініціативи голови фракції НРУ у міськраді Валерія Веремчука 28 лютого виконком ЛМР отримав протокольне доручення від депутатів з вимогою розірвати договори оренди із тими компаніями, на рекламних щитах яких є агітація за вступ до Митного союзу.

«Ми нарешті побачили, що знімають рекламу Митного союзу із рекламних щитів у Львові. Наші депутати довгий час вимагали цього. Бачимо, що ця робота дала результати. Білбордів із Митним союзом не буде і сподіваємось, що не буде навіть духу нової російської імперії на українській землі», – зазначає Валерій Веремчук.

Вголос

Світлина сitizenjournal.info

peredplata