Партія регіонів каже, що інформація про побиття Семенюком депутата Ірини Сех – провокація

Партія регіонів каже, що інформація про побиття Семенюком депутата Ірини Сех - провокація Верховній Раді Ірини Сех – провокація та обман
Інформація про побиття народним депутатом України від Партії регіонів Артемом Семенюком колеги у Верховній Раді Ірини Сех – провокація та обман. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Чернівецького осередку Партії регіонів.


Сьогодні, 18 березня, всеукраїнські та регіональні засоби масової інформації розповсюдили непідтверджену та обґрунтовану інформацію про те, що під час пленарного засідання Верховної Ради України народний депутат від Парії регіонів Артем Семенюк нібито вдарив свою колегу у сесійній залі депутата від ВО \”Свободи\” Ірину Сех, розбив її окуляри і цим самим спричинив бійку у стінах парламенту.

Ірина Сех у своєму повідомленні Інтернет-агенству censor.net.ua стверджує, що \”регіонал\” вдарив її в обличчя. На її підборідді велика гематома, рана кровоточить. А народний депутат України від ВО «Свобода» Оляг Тягнибок публічно на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook виклав фотографії з розбитими окулярами пані Сех та написав наступне: «На свободівку напав покидьок-регіонал Семенюк Артем Олексійович. Саме він розбив губу Ірині Сех».

Ці інформаційні повідомлення не відповідають дійсності та є маніпулятивними, що доводить наступне відео та фото (дивитись з 2 хв.20 сек.).

http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1472164

По-перше: на фото та відеоматеріалах чітко видно, що до і під час штурханини Ірина Сех знаходилась біля трибуни без окулярів. Тому повідомлення, що її окуляри були розбиті внаслідок удару в обличчя не відповідають дійсності.

По-друге: бійка у Верховній Раді України розпочалась за кілька секунд до того, коли Артема Семенюка першими почали штовхати інші депутати опозиційних фракції – Андрій Тягнибок, Андрій Парубій та інші народні депутати України. На відео чітко зафіксовано, що Артем Семенюк не бив і не нападав на пані Сех, як це стверджують народні депутати від ВО «Свобода».

Враховуючи вищезазначене та той факт, що публічна образа голови ВО «Свободи» Олега Тягнибока на адресу Артема Семенюка пролунала необґрунтовано та безпідставно, народний депутат України від Партії регіонів Артем Семенюк вимагає публічних вибачень від свого колеги у сесійній залі.

peredplata