Виборів у Новодністровську не буде

Виборів у Новодністровську не будеВерховна рада не проголосувала за дострокові вибори голови Новодністровської міської ради 2 червня 2013 року. За вибори не проголосував й обраний в цьому районі народний депутат Артем Семенюк. Про це повідомляє нардеп Максим Бурбак у себе на сторінці в Фейсбуці.

Тим часом, на 2 червня депутати проголосували за призначення виборів Анадольського сільського голови (Хотинщина).

Нардеп Семенюк підготував дарунок до візиту Папієва в Новодністровьк

Сьогодні народний депутат від Партії регіонів Артем Семенюк, який пройшов до Верховної Ради по округу, в якому знаходиться місто Новодністровськ, проголосував проти призначення виборів Новодністровського міського голови. Про це повідомив інший буковинський нардеп, член фракції «Батьківщина» Максим Бурбак.

«Мешканці міста, яке знаходиться в межах його виборчого округу, неодноразово вимагали призначення цих виборів, – прокоментував Максим Бурбак дії регіонала. – Отак такі горе-обранці виконують передвиборчі обіцянки. Ганьба!!! На скільки я знаю, у голови Чернівецької ОДА сьогодні запланована робоча поїздка в Новодністровськ. Цікаво, у якого Сірка позичатиме очі Михайло Миколайович, спілкуючись з мешканцями містечка енергетиків? Адже одна справа – роздавати машини від невідомих благодійників, різати стрічечки, а інша – відповідати за недолугі дії народних обранців, яких ти сам підсунув громаді.»

За його словами, інший депутат-регіонал Геннадій Федоряк також був у залі парламенту, але участі в цьому голосуванні не брав.
При цьому, як повідомив Максим Бурбак, він, Микола Федорук та Олександр Фищук голосували за проведення виборів Новодністровського міського голови.
А раніше депутати-буковинці від «Батьківщини» проголосували також за призначення виборів Анадольського сільського голови у Хотинському районі.

[b]Прес-служба
Чернівецької обласної організації
Політичної Партії «Фронт Змін»[/b

]

Світлина 178-34-5-195.ip.ukrtel.net

peredplata