Поки діяльність Чернівецької ОДА отримала в рейтингу 15 місце, губернатор Папієв другий по Україні за успішністю

Поки діяльність Чернівецької ОДА отримала в рейтингу 15 місце, губернатор Папієв другий по Україні за успішністюЯк ми раніше повідомляли, згідно рейтингу журналу \”Коментарі\”, голову Чернівецької ОДА Михайла Папієва визнано одним з кращих губернаторів України. Однак, як повідомляє прес-служба ОДА, за результатами оцінки діяльності обласної державної адміністрації за 2012 рік область посіла 15 місце і, порівняно з результатами 2011 року, покращила свій рейтинг на 11 позицій.

Оцінка регіонів за 2012 рік проведена за 61 показниками, що охоплюють різні напрями діяльності, на які мають вплив місцеві органи виконавчої влади, і відображають стан економічного розвитку, державних фінансів, споживного ринку, ринку праці, інвестиційного розвитку, житлово-комунального господарства, захисту прав дитини, освіти та охорони здоров’я і рівня злочинності. Відповідно до нових змін, рейтингове оцінювання областей доповнено розділом «Захист прав дитини».

Це офіційна інформація з сайту ОДА. Тоді за які такі заслуги дав журнал \”Коментарі\” друге місце Папієву залишається загадкою. Адже очолювана ним адміністрація всього 15. Отак-от.

Світлина – сайт ОДА

peredplata