На Буковині затримали автобус з мітингувальниками СПРОСТУВАННЯ УДАІ

Мікроавтобус, яким частина учасників акції «Вставай, Україно!» добирається до Чернівців з Путильщини, затриманий ДАІшниками поблизу села Берегомет Вижницького району. Офіційне обґрунтування затримання – підозра на підробку водійських прав того, хто за кермом буса. Іронія ситуації полягає в тому, що для експертизи водійського посвідчення потрібно все одно потрапити до обласного центру. Тож наразі мікроавтобус з мітингувальниками прямує до Чернівців у супроводі ДАІ. Дванадцять пасажирів мікроавтобуса на акцію мають намір взяти участь у мирній ході та мітингу «Вставай, Україно».

Проблематичним може потім стати їх повернення додому, якщо експертиза раптом затримається, а транспорт буде вилучений на штрафмайданчик. Керівництво
обласної та районної парторганізацій тримає ситуацію під контролем.

Про це повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО \”Батьківщина\”.

Сьогодні в інтернет-мережі з посиланням на прес-службу обласної організації однієї з опозиційних партій з’явилось повідомлення про затримку поблизу селища Берегомет Вижницького району автобуса з учасниками акції «Вставай, Україно!».

Управління ДАІ повідомляє, що екіпажі дорожньо-патрульної служби працюють згідно з дислокацією і виконують завдання із забезпечення безпеки дорожнього руху, у тому числі і дотримання правил перевезення пасажирів, інформування водіїв щодо стану проїзної частини доріг, безпечного пересування автодорогами Буковини.

Співробітники ДАІ не мали намірів супроводжувати транспортний засіб до Чернівців, як стверджується у згаданому повідомленні, ні, тим більше, затримувати його. Інформація не відповідає дійсності.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Чернівецькій області

peredplata