В Чернівцях за Яценюком шпигували.ВІДЕО

В Чернівцях за Яценюком шпигували.ВІДЕОАрсеній Яценюк викрив автомобіль, із якого за ним велося незаконне зовнішнє спостереження протягом перебування в Чернівцях, де сьогодні відбулася акція «Вставай, Україно!».

Повертаючись із запису програми на студії ТВА, Арсеній Яценюк помітив дві машини, які вели за ним зовнішнє спостереження. Він записав номер однієї з машин і зателефонував Геннадієві Москалю, щоб перевірити номер. Виявилося, що цей номер на обліку не стоїть.

Разом із групою народних депутатів одне авто вдалося зупинити, другий автомобіль утік. Було зроблено заяву про вчинення кримінального правопорушення і викликано наряд міліції.

Після приїзду міліції особи, які перебували в машині, вийшли, і було чути, як ведуться радіопереговори.

У цих осіб було виявлено засоби прихованого зв’язку, які були в робочому режимі. В салоні машини правоохоронці виявили фотоапаратуру та засоби стаціонарного та переносного зв\’язку з інвентарними номерами державної установи. Усі записи на фотоапаратурі були знищені до приїзду міліції.

У багажнику автомобіля працівники міліції виявили три комплекти номерних знаків не з чернівецького регіону. Ці номери, як з\’ясувалося, в картотеках МВС не числяться.

За наявною інформацією, автомобіль належить службі зовнішнього спостереження СБУ.

Про це повідомляють в прес-службі \”Фронту змін\”.

В Чернівцях за Яценюком шпигували.ВІДЕО
В Чернівцях за Яценюком шпигували.ВІДЕО

peredplata