Папієва відправили у відставку (з 1 квітня!)

Папієва відправили у відставку (з 1 квітня!)Після того, як у Чернівцях з потужним розмахом пройшла акція «Вставай, Україно!» у губернатора Папієва почалися великі проблеми.

Ще у неділю 31 березня його терміново викликали до Києва. Сам Янукович мав круту розмову зі своїми ставлениками у Вінницькій, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

Президент вимагав від них виконання своїх обов’язків сумлінно, а не підігрувати Арсенію Яценюку та Олегу Тягнибоку.

Янукович поставив завдання всіляко піднімати рейтинг Віталія Кличка і Тягнибока, а опускати рейтинг Арсенію Яценюка. Губернатори мовчали, мов води у рот набрали. Але серед розмови, яка набрала особливо крутого піку, Михайло Папієв не зорієнтувавшись в ситуації, дозволив собі не погодитися з президентом.

Він сказав приблизно так: «На Буковині ніхто не може нічого зробити з ростом рейтингів опозиції. А якщо комусь у Києві не віриться у це, то нехай Льовочкін з Клюєвим самі підуть очолювати західні області України та відповідають за те, що там коїться.

Президент не витримав. Він підійшов до Папієва і зацідив йому у ліве вухо. Ті, хто був на порозі губернатора Папієва у понеділок вранці бачили його опухле і аж посиніле вухо.

Сьогодні вийшов указ президента про звільнення Папієва.

peredplata