Акція опозиції за вибори в Києві

Акція опозиції за вибори в КиєвіУ вівторок під стінами Верховної Ради відбувається мітинг опозиції, яка вимагає призначення виборів мера Києва.
Крім того, Партія регіонів зібрала під Верховною Радою, але ближче до Маріїнського палацу, мітинг молоді характерної зовнішності \”За європейське майбутнє\”.

Кількість людей на мітингу за призначення виборів у Києві – від 3,5 до 5 тисяч, на мітингу \”регіоналів\” – не більше тисячі.

Джерело в опозиції: Партія регіонів через посередників пропонує поговорити про вибори мера Києва у липні. Вони сподіваються, що зможуть переобрати Попова у період відпусток та від\’їзду студентів.

Колона опозиції щільно заблокувала вулицю Грушевського від Липської до Садової. Виступають київські опозиціонери Чумак, Меліхова, Левченко. З\’явилося опудало Попова. \”Попову – ганьба!\” – скандує натовп.

Акція опозиції за вибори в Києві
Акція опозиції за вибори в Києві

Під Верховну Раду, крім регіоналів, прийшли молоді люди у спортивних костюмах. У декого – шрами на обличчі. Молодики не зізнаються, з якою метою вони зібралися під парламентом, а коли їх знімають, відвертаються.

Джерело та світлини Українська правда

peredplata