НАБУ має бути знищене – Луценко очолив боротьбу з антикорупціонерами

НАБУ має бути знищене - Луценко очолив боротьбу з антикорупціонерамиНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Хоча дослівно на камери Юрій Луценко саме так не сказав, але це логічно випливає із його звинувачень на адресу НАБУ. Отже, згідно із заявами генпрокурора Юрія Луценка, працівники Національного антикорупційного бюро України – це контрабандисти, провокатори, кримінальні злочинці і зрадники держави. Добалакався до того (мабуть,з перепою), що \”допомога ФБР, яка була надана НАБУ є протизаконною\”.
Ця чергова істерика з уст Юрія Луценка пролунала в ефірі телеканалу \”1+1\”. \” НАБУ – це величезний букет нелегального угруповання, яке діє нелегальними методами з нелегальною апаратурою. Про двох агентів я дізнався десь 2 тижні тому. Тепер бачу усю повноту проблеми… Десятки агентів НАБУ, у тому числі і ті двоє, зафіксовані на конспіративній квартирі, були обрані на \”закритих процедурах\”, що суперечить закону\”, – заявив генпрокурор.
\”Отже, маємо нелегальних агентів, які використовують незаконні методи провокацій, ніхто з них не допущений до держтаємниці, але їм надаються матеріали прослушки НАБУ, що є кримінальним злочином, вони використовують не зареєстровану в Україні техніку для прослуховування, яку завезено контрабандним шляхом, а отримані матеріали вони використовують у своїй роботі\”, – зазначив Юрій Луценко.
Хоча до п\’яних істерик і пустослівних звинувачень Юрія Луценка ми вже звикли, однак такі звинувачення мусять покликати за собою серйозну реакцію усіх гілок влади. І президента і парламенту. Відповідно до звинувачень ВР має ухвалити рішення про вручення підозри у кримінальних злочинах працівникам НАБУ, відсторонення від роботи директора НАБУ Артема Ситника з подальшим розпуском цього органу і його переформуванням і перезапуск НАБУ з нуля.
Тепер виглядає так, що СБУ не лише безсоромно розсекретила і злила таємних агентів НАБУ, але й добряче попорпалась у таємній документації антикорупційного бюро. Від виявленого співробітниками СБУ масиву компромату, яким володіє НАБУ на усю владну верхівку, їх охопив жах. В корупційних схемах пов\’язана увесь клан Порошенка з його кумами, сватами, свояками… Усі погрузли у корупції неймовірних розмірів.
Аби не випустити з пляшки розгніваного джина, та ще й незадовго до виборів, вирішили його знищити разом з пляшкою. Впоратись з цим завданням доручено Юрію Луценку.
Контреволюція, вже не криючись, вийшла на фінішну пряму!

peredplata