Ця Галина Харабара не була комсоргом у радгоспі \”Маяк\”. То була інша Галина

Ця Галина Харабара не була комсоргом у радгоспі "Маяк". То була інша Галина

Про це вона сама написала до нашої редакції. Ми публікуємо її лист .

_Шановний пане Петре!
На офіційному сайті газети «Час» 24 квітня з’явилась стаття «Комсомольці Бессарабії на службі у Козака», у якій викладено низку неправдивих фактів :
По – перше: я Харабара Галина Іванівна , а не Галина Василівна, про відпустку якої йдеться в Постанові бюро Сокирянського РК ЛКСМУ від 18.02. 1989 року.
Комсомольську організацію я взагалі не очолювала. А громадянка Харабара Галина Василівна дійсно проживає і працює вчителем в селі Вашківці. Саме вона свого часу й очолювала комсомольську організацію .
По – друге: на мітингах і пікетах я відстоюю інтереси не Козака В . В. , а мешканців Сокирянщини по питанню децентралізації , як громадський діяч та заступник голови робочої групи по питанню децентралізації у Сокирянському районі. Про це свідчать відповідні відеоматеріали .
По – третє: дійсно після Помаранчевої революції я очолила делегацію в кількості 25 чоловік з метою зустрітися із губернатором. Наша ціль була, щоб нас почули, а тому вдались до пікету. Основною вимогою було призначити головою Сокирянської РДА Швеця В’ячеслава Павловича. На нашу вимогу вище вказана особа була й призначена , а не Козак В. В., про якого Ви пишете . З приводу цього питання прошу переглянути архів вашої та інших обласних газет , а також обласного радіо, де я особисто давала інтерв’ю .
По – четверте: я служу вірою і правдою не особисто Козаку В. В., а жителям Сокирянщини по питанню децентралізації. А тому раджу Вам завітати до нас у район і взяти інтерв’ю в пересічних громадян, або ж переглянути в Інтернеті відео про громадські слухання в 14 селах .


З повагою Харабара Галина Іванівна
с.Кулішівка

На світлині Галина Харабара друга справа біля Василя Козака.

peredplata