Поліція Буковини запрошує до своєї команди поліцейських груп реагування патрульної поліції

Якщо ви дисципліновані, цілеспрямовані, доброчесні, активні, готові до наполегливої боротьби зі злочинністю, ладні стати на захист громадян та їхнього майна від посягань – вас запрошують на службу до Національної поліції Чернівецької області. Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

З 26-го грудня Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області оголосило про набір поліцейських груп реагування патрульної поліції.

Щоб служити в лавах поліції, необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті nabir.np.gov.ua та підготувати пакет документів.

Наявність диплому про вищу освіту – необов’язкова, однак без нього кар’єрне зростання неможливе. Поліцейських забезпечуватимуть мотиваційним пакетом. Правоохоронцям гарантується з 1 січня 2019 року підняття заробітної плати на 30 %, компенсація за винайм житла, можливість отримання власного житла на основі іпотеки та захист професійних прав  кожного працівника.

Прийом документів та додаткова інформація за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 24 (вхід з вулиці Чайковського) або за телефоном 0661833317.

Прийом документів та додаткова інформація за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 24 (вхід з вулиці Чайковського) або за телефоном 0661833317.

Поспішай! Не втрать свій шанс служити та захищати!

 

peredplata