Гриценка висунули у президенти

Форум Демократичних сил висунув в президенти лідера партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка.

“Я вам гарантую, що в президента України не буде офшорів, власності за кордоном, я гарантую, що піраміда корупції перетвориться у трапецію в перший день мого вступу на посаду президента”, – заявив під час свого виступу Гриценко, пише “УП”.
“Нагору більше не треба. Тільки десь-хтось – обрубаю руки. Ніяких любих друзів не буде. Це все дуже важливо. Важливо відновити довіру. Слово “олігарх” Україна забуде”, – пообіцяв кандидат в президенти.

Також Гриценко переконував, що за 5 років його каденції “реально повернути Донбас без капітулятивних мінських домовленостей”, та скасувати примусовий призов до війська і реформувати армію.

Висунення в президенти Гриценка підтримали партії “Хвиля” Віктора Чумака, “Альтернатива” Єгора Фірсова, “Європейська партія” Миколи Катеринчука, громадський рух “Рідна країна” Миколи Томенка.

Серед інших на заході також були присутні екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, народні депутати – “єврооптимісти” Мустафа Найєм, Світлана Заліщук, Наталія Кацер-Бучковська, колишній нардеп – Тарас Стецьків, активісти Віталій Шабунін, Володимир Федорін, Олександр Лємєнов.

peredplata