Рейтинг Садового та Гриценка зрівнявся — січневе опитування центру Драгоманова

Опитування проводилося в середині січня Соціологічним центром імені Михайла Драгоманова. Лідирують в опитуванні Юлія Тимошенко та Петро Порошенко.

В той же час соціологи демонструють цікаву динаміку серед кандидатів від демократичної опозиції. Рейтинг Андрія Садового та Анатолія Гриценка зрівнявся. Підтримка кожного з політиків становить трохи більше 5%, повідомляє Інтерфакс-Україна, передають Українські Новини.

Нагадаємо, що рейтинг Анатолія Гриценка починаючи з вересня поступово знижувався з 8,3% до 5,3%, в той же час підтримка Андрія Садового зросла з 2,3% до 5,1%.

Із наближенням дати виборів зменшується кількість виборців, які не визначилися із вибором. Наразі вона складає 10,3% серед тих, хто візьме участь у голосуванні.

Опитування проводилось 10 січня – 17 січня 2019 р. Методом особистого інтерв’ю опитано 1800 респондентів, що проживають в усіх областях України (окрім АР Крим та територій ОРДЛО.) Похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Прес конференція за участі професора Сергія Штепи, де будуть презентовані детальні результати відбудеться 25 січня 2019 року в приміщенні УНІАН.

peredplata