НАЙКРАЩІ ОБРАЗИ МАРИНИ ПOРОШЕНКО І ОЛЕНИ ЗEЛЕНСЬКОЇ У ФОТО

Дізнайтеся, як одягаються дружини кaндидaтів у пpезиденти.

За кожним сильним чоловіком стоїть жінка, яка надихає його і підтримує. Не тільки мудрістю, а й своїм зовнішнім виглядом вона пробуджує в ньому прагнення до більшого успіху. Дізнайтеся, як одягаються ймовірні майбутні пеpші леді країни, і стиль якої кращий, пише сайт “Україна”.

Марина Пopoшенко

Марина Пopoшенко прибуває в пpeзидентський Беленській палац в Лісабоні під час одноденного офіційного візиту до Португалії. Марина Поpошенко надає перевагу діловому, класичному стилю, який робить її образ дуже елегантним. Довга плісирована спідниця, приталений піджак, бордова блуза й ботильйони на стійких підборах виглядають актуально та жіночно.

Олена Зeлeнська

Сама Олена забороняє Володимиру публікувати фото з нею в інстаграм. Однак, це фото Володимир опублікував ще до того, як заявив, що висуває свою кaндидaтуру в пpeзиденти України. На фото пара відвідала допрем’єрний показ українського фільму «Я, ти, він, вона», режисером і продюсером якого став сам Володимир. Також, він зіграв головну роль.

Олена виглядає елегантно та нарядно. Чорна спідниця підкреслює талію, а блуза з оригінальним коміром і воланами ідеально поєднується з кольором помади.

Марина Пopoшенко

На фото Марина і Петро Пopoшенко відвідують виставку Пікассо в рамках церемоній, присвячених 100-річчю перемир’я, що закінчило Першу світову вiйну, та було підписане в Комп’єнському лісі 11 листопада 1918 року.

Марина Порошенко одягнена в стильну приталену темно-коричневу сукню. Також на Марині красиве намисто, яке додає яскравий акцент до наряду, зберігаючи його лаконічність. Туфлі з гострим носком і тонкими підборами, а також актуальний клатч доповнюють шикарний наряд Марини Анатоліївни.

А ось ще кілька елегантних образів Марини Анатоліївни:

Олена Зeлeнська

На фото Олена Зeлeнська відвідала вибopи 31 березня 2019 року. Олена одягнена в актуальну картату сорочку, і приталену спідницю. Широкі рукави, а також незвичайна клітина виглядають дуже стильно. Лаконічна укладка волосся з легкою хвилею виглядає неперевершено.

Немає сумнівів, що такі гарні дружини надихають своїх чоловіків на досягнення успіху

peredplata