У Зе!Команді Чернівців розповіли про «вовків у овечій шкурі», що намагались вступити до лав політсили

У Чернівцях у штабі Володимира Зеленського розповіли про “непорядних”людей, які протягом всього передвиборчого процесу намагались вступити до лав Зе!Команди, щоб у майбутньому “перешкоджати її роботі”.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив керівник штабу Віталій Другановський, пише molbuk.ua

“Передвиборний процес і боротьба за владу залучає не тільки тих, хто щиро прагне змін на краще, але й притягує як магніт жадібних, непорядних людей. Вони за будь-яку ціну хочуть бути при владі та можуть виконати будь-які брудні політичні замовлення. Наперед скажу – їх небагато. Це мізерна купка.
Таких політичних перевертнів, або як їх визначив Володимир Зеленський “вовків у овечій шкурі” впродовж всього передвиборного процесу виявляла і наша Зе!Команда”, – повідомив Другановський.

Керівник штабу Зеленського у Чернівцях озвучив прізвища людей, які, за його словами, мали намір вчиняти провокації всередині команди.

“Одні з найактивніших провокаторів – це чєта Афоніних. Голова сімейства – Юрій Афонін за останніх пару років у пошуках теплого владного місця встиг побувати у лавах багатьох партій та громадських організацій , а саме “Самопоміч”, “Рух нових сил” , “Автоєвросила” “Майбутнє Буковини” (ГО М. Бурбака) та інших. Це далеко не вичерпний перелік так званої політичної активності Юрія Афоніна. Кожен перехід закінчувався інтригами, сварками та скандальним виключенням з політичного організації”, – повідомив Другановський.

“Його син – Олександр Афонін, який намагається грати роль незалежного від батька політичного діяча, сумно відома у місті особа. Особливо популярний Олександр Афонін в колах правоохоронних органів. За його плечима, уявити страшно, три десятки правопорушень, зв’язки з кримінальними колами міста та неодноразове затримання за кермом у нетверезому стані. Як результат – він позбавлений прав керування транспортними засобами. Не зважаючи на це продовжує зухвало порушувати закони та продовжує керувати автотранспортом у не тверезому стані”, – повідомив Другановський.

“Ідейний натхненних вищезгаданого сімейного тандему та по сумісництву “сірий кардинал” – Сергій Погодін. Має подвійне громадянство і перебуває у родинних стосунках з представниками нашої нинішньої міської влади. І як виявилось спонсорує брудні політичні замовлення владних персон міста. В минулому перебував у стосунках і підтримував кримінальних авторитетів. Притягався до кримінальної відповідальності”, – додав керівник штабу Зеленського.

“Після детального вивчення їхніх кандидатур Центральним Зе!Офісом в м. Києві надана негативна оцінка їх діяльності, і я, як офіційний представник уповноважений був відмовити їм у вступі в Зе!Команду та у подальшій співпраці. Така відмова послугувала каталізатором брудних інтриг та брехливих постів у соцмережах з боку вказаних персон. В таких діях проглядаються не тільки особисті образи та невдоволення псевдо активістів, але й також бажання політичних опонентів через таких осіб звести нанівець нашу з вами перемогу та здобутки”, – повідомив В. Другановський.

peredplata