Голова обкому ВО«Батьківщини» на Буковині Іван Мунтян отримав високе місце у партійному списку

Він міг бути під №32. Але відмовився.

Про це Іван Мунтян написав на своїй сторінці в мережі фейсбук.

За його словами, під час формування партійного списку «Батьківщини» на вибори до парламенту велика кількість місць була запропонована керівникам обласних організацій відповідно до їх результатів на президентських виборах. Наша область на президентських виборах показала другий результат по Україні за кількістю голосів, відданих за Юлію Володимирівну Тимошенко, тож була пропозиція іти до Верховної ради у другій десятці списку партії. Згідно соцопитувань, це місце дозволяє потрапити у парламент та стати народним депутатом.

Проте він відмовився від «прохідного» місця у списку оскільки як голова обласної ради, почав низку інфраструктурних проектів, які вважає за необхідне завершити.

«Більшість голів облорганізацій відмовилися від походу до Верховної ради. Ми залишаємося працювати на посадах, ввірених нам громадою.

Ціную послідовність. Як голова обласної ради я почав низку інфраструктурних проектів, які вважаю за необхідне завершити. Це і моя персональна відповідальність перед громадою, довіру якої я мушу виправдати», – зазначив Іван Мунтян

peredplata