БУРБАК ПРОТИ БОЖИКА – БОЖИК ПРОТИ БУРБАКА

Оце справжні вибори. Вже почали кидатися гівняками.

У Чернівецькій області кандидат у народні депутати України від партії “Слуга народу” і кілька інших мають громадянство Румунії – Максим Бурбак

02.07.2019, 12:30

Парламентарій звернувся до СБУ, Нацполіції з вимогою перевірити оприлюднену інформацію, до ЦВК – з вимогою надати їй правову оцінку

Під час ранкового засідання Верховної Ради лідер фракції “Народний фронт” Максим Бурбак заявив, що у Чернівецькій області декілька кандидатів у народні депутати в України мають громадянство Румунії.

«Обличчя нібито нові, а методи у них старі, – сказав депутат. – Чиї інтереси в разі можливого обрання представлятимуть ці кандидати? За Конституцією в Україні існує єдине громадянство – українське. Державні службовці, народні депутати, судді повинні мати лише одне громадянство – українське. Все інше є порушенням громадянства».

– Цікава інформація: з 14 кандидатів в народні депутати по 204 виборчому округу двоє мають громадянство Румунії. Анатолій Паланійчук самовисуванець та Валерій Божик, який балотується від партії “Слуга народу”. Він з 2016 року має громадянство Румунії. У мене питання : якого народу від буде “слугою “? Звернувся до СБУ, Національної поліції та ЦВК перевірити цю інформацію. Обидва ж кандидати присягнули на вірність румунському народу. Думаю президенту Зеленському час уточнити лозунг : Слуга УКРАЇНСЬКОГО народу!

Максим Бурбак звернувся до СБУ, Нацполіції з вимогою перевірити оприлюднену інформацію, до ЦВК – з вимогою дати правову оцінку даної інформації, а до головуючої – з проханням вважати його виступ депутатським запитом.

Голос України

http://buknews.com.ua/page/u-chernivetskii-oblasti-dekilka-kandydativ-u-narodni-deputaty-v-ukrainy-mayut-hromadianstvo-rumunii-maksym-burbak.html

Відповідь Бурбакові від Божика виявляється зовсім іншою. Він  кидає виклик Бурбаку дуже цікаво і розумно. Сам звернувся до консульства Румунії аби воно підтвердило слова Бурбака. Якщо нардеп помилився, то буде відповідати. Якщо Божик має паспорт громадянина Румунії, то не зможе кандитувати від “Слуги народу”.

ХТО КОГО?

З одного боку мені приємно, що мої конкуренти на 204 виборчому окрузі визнають мій професійний і фаховий рівень як досвіченого юриста, а з іншого боку – не здивований, адже виготовлення брехні та фейків, за останні п`ять років, стали фірмовою «фішечкою» старої барижно-корупційної влади, час якої невблаганно спливає.
Про підготовку такого фейку мене повідомили мої прихильники і я про це писав нещодавно на своїй сторінці. Що б зняти усі сумніви і довести, що Бурбак нахабно збрехав прямо з трибуни Верховної Ради, я вже звернувся до консульства Румунії і незабаром оприлюдню офіційну відповідь про відсутність у мене громадянства Румунії.
А от пану Бурбаку варто готуватись надавати пояснення, щодо свого громадянства Великої Британії та Словаччини. А ще, нехай підготує витяг з реєстру нерухомості Великої Британії, де за даними з відкритих джерел на нього і членів його родини зареєстровано чимало нерухомого майна.
Сподіваюсь, що відповідати на ці та багато інших питань Бурбаку доведеться одразу після 21 липня і він не встигне втікти з України, уже не маючи депутатської недоторканності.
Українці набагато розумніші як вам здається, пане Бурбак!

 

Тепер ЧАС покаже хто кого переможе…

peredplata