В Чернівцях автівка знесла огорожу будинку

В Чернівцях автівка знесла огорожу будинку У Чернівцях по вул. Винниченка, 59 невстановлений водій автомобіля «Форд Скорпіо», не вибравши безпечної швидкості руху, не справившись з керуванням, допустив наїзд на огорожу зазначеного будинку та перекидання транспортного засобу. Аварія трапилась 28 травня о 19 год. 40 хв. В автомобілі знаходилось двоє осіб: водій та пасажир.

Відразу після ДТП водій з місця автопригоди втік. Зі слів пасажира, керував автомобілем 33-річний мешканець одного із сіл Сторожинецького району.
На щастя, потерпілих немає. Автомобіль зазнав часткових пошкоджень. Тривають заходи по встановленню водія, причетного до ДТП.

Шановні водії!

ДАІ Буковини вкотре звертається до вас з проханням не забувати, що автомобіль є знаряддям підвищеної небезпеки. При необережному користуванні ним транспортний засіб перетворюється у зброю, здатну покалічити чи позбавити життя як її власника, так і інших людей. У даній ситуації лише випадковість не призвела до людських трагедій.

Недотримання безпечного швидкісного режиму відразу збільшує ризики скоєння дорожньо-транспортної пригоди. Про це свідчить і теорія, і практика безпеки дорожнього руху.

Пам’ятайте, що за даними статистики УДАІ УМВС України в Чернівецькій області, недотримання швидкісного режиму є одним з найчастіших порушень правил дорожнього руху. Не піддавайте випробуванням власну долю і долю людей, які можуть стати жертвами вашої «зброї на колесах».

Джерело та світлина прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata