Підбито підсумки соціальної ініціативи «Samsung. Надія для дітей»

В результаті всеукраїнської соціальної ініціативи «Samsung. Надія для дітей », яку в 2012-2013 рр.. підтримали понад 400 тис. українців, було зібрано
1 млн 601 тис. 492 грн. на придбання сучасного медичного обладнання для лікування онкохворих дітей.

Компанія «Samsung Electronics Україна» підвела підсумки соціальної ініціативи «Samsung. Надія для дітей ». Проект вже третій рік поспіль реалізується в рамках глобальної програми Samsung Hope for Children, мета якої – привернути загальну увагу до таких сфер, як освіта і здоров\’я дітей. В Україні дана ініціатива, що проходить під девізом «Допомога – це більше, ніж слова», спрямована на підвищення ефективності діагностики та лікування дітей, хворих на рак.

До ініціативи «Samsung. Надія для дітей »міг приєднатися кожен бажаючий, купивши техніку Samsung в період з 15 грудня 2012 року з 31 січня 2013-го і заповнивши спеціальний ваучер в магазинах 11 торгових мереж, які підтримали проект:« Фокстрот. Техніка для дому », COMFY,« Ельдорадо »,« ТЕХНОПОЛІС »,« АЛЛО »,« Мобілочка », Protoria, MOYO,« Вухо.Ком », Ringoo і« Територія твоєї техніки ». Всього в ініціативі взяли участь більше 2 100 магазинів по всій Україні.

У результаті ініціативи компанія «Samsung Electronics Україна» перерахувала по 4 грн з кожного заповненого ваучера в українські фонди боротьби з раком. Заклик підтримати хворих дітей знайшов відгук у серцях 400374 чоловік. Завдяки їхній підтримці було зібрано 1601000 492 грн, на які будуть придбані сучасні комплекси медичного обладнання для лікування пацієнтів дитячих онкологічних центрів у Житомирі, Миколаєві, Луганську та Києві.
Примітно, що цього року найбільшу активність і бажання допомогти хворим дітям виявили жителі Рівненської, Одеської областей, а також Автономної Республіки Крим. У той же час максимальну залученість в проект продемонстрували жителі Одеської та Львівської областей, де було зафіксовано найбільше бажання серед покупців отримувати інформацію про хід ініціативи.

«Ми дуже раді, що такі проекти існують і проходять в Україні, – каже Павлик Сергій Володимирович, завідувач дитячим відділенням Ніру, – Адже сьогодні важливо розуміти, що\” дитячий рак \”- це не вирок. При своєчасній діагностиці та належної медичної допомоги, 75% дітей повністю виліковуються. На жаль, в Україні ці цифри значно менше – всього 55-60%. Але завдяки таким ініціативам, як «Samsung. Надія для дітей », в онкоцентру з\’являється нове необхідне обладнання і сотні дітей отримують шанс на одужання».

Проект вже третій рік поспіль об\’єднує не лише покупців, а й співробітників компанії, її партнерів, а також українських зірок, спортсменів, громадських і культурних діячів, активних представників рекламно-комунікаційного ринку, які згуртувалися у спільній боротьбі з дитячим раком. Так, в рамках ініціативи «Samsung. Надія для дітей »спільними зусиллями працівників« Samsung Electronics Україна »та пацієнтів дитячого відділення Національного інституту раку України (Ніру) був створений мультфільм« Крила надії ». У його озвучуванні взяли участь відома українська телеведуча Алла Мазур та дизайнер Андре Тан. А маленький кораблик, який символізує хворих, але не втрачають надію діток, озвучила 4-річна пацієнтка Ніру Софійка Гапонюк. Крім того, традиційно співробітники компанії порадували дітей регіональних онкоцентрів та Національного інституту раку новорічними подарунками.

Сергій Бубка, Наталія Заболотна, Яна Шемякіна, Катя Осадча, Василіса Фролова, Андрій Федоров, Марися Горобець, Олег Михайлюта («Фагот», ТНМК) та інші українські знаменитості також приєдналися до проекту і підтримали маленьких пацієнтів надихаючими відеозверненнями з теплими словами.

Соціальна ініціатива «Samsung. Надія для дітей »реалізовується в Україні з 2010 року. За цей час на девіз «Допомога – це більше, ніж слова» відгукнулося більше 1 млн 450 тис. українців, що дозволило зібрати в цілому близько 4250000 грн на закупівлю сучасних комплексів медичного обладнання для онкологічних центрів по всій Україні.

«Турбота про суспільство, в якому ми працюємо, – один із ключових пріоритетів місії та філософії розвитку нашої компанії. Ми хочемо, щоб інновації Samsung, завдяки яким ми стали брендом № 1 для українців, служили на благо суспільства. За три роки соціальна ініціатива «Samsung. Надія для дітей »стала одним з наймасштабніших в Україні КСВ-проектів, знайшовши відгук у серцях мільйонів людей – наших споживачів, співробітників, бізнес-партнерів, а також відомих українців. Компанія Samsung Electronics планує і надалі привертати увагу громадськості до такої гострої соціальної проблеми, як дитячий рак, і буде докладати всіх зусиль для того, щоб залучити до проекту максимальну кількість українських громадян, що дозволить оснастити сучасним медичним обладнання всі регіони країни », – зазначив президент компанії «Samsung Electronics Україна» Юнсеб Лі.

peredplata