В центрі Чернівців горіла квартира

В центрі Чернівців горіла квартира14 червня у Чернівцях по вул. Івана Франка виникла пожежа в квартирі на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку. Загорання виникло на кухні квартири. Через сильне захаращення приміщення, на пожежі виникло сильне задимлення. За лічені хвилини на місце події прибуло 2 відділення Державної пожежної частини № 1. На момент виникнення пожежі в квартирі не було нікого. Пожежу помітила мешканка сусідньої квартири, жінка 1963 року народження.

Вона намагалася ліквідувати пожежу, проте через задимлення існувала загроза її життю. Вогнеборці, використовуючи апарати захисту органів дихання, увійшли в квартири і вивели жінку на вулицю, після чого передали її до рук медиків. Пересвідчившись, що жінка у безпеці, вогнеборці приступили до ліквідації пожежі. Небезпеку було оперативно ліквідовано. Вогнем знищено меблі, пошкоджені стелю та стіни. Від знищення було врятовано житловий будинок.

Того ж дня у селі Товтри Заставнівського району горів автомобіль ВАЗ. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Заставна, який прибув на місце події, за лічені хвилини ліквідував пожежу. Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС було врятовано легковий автомобіль. Постраждалих немає.

15 червня у селі Білоусівка Сокирянського району виникла пожежа в житловому сараї. За місцем виклику виїжджали вогнеборці міста Новодністровськ та місцева пожежна команда села Ломаченці, які оперативно ліквідували пожежу. Вогнем пошкоджено дерев’яна частина покрівлі та шиферне покриття. Рятувальники вберегли від знищення житловий будинок. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata