Прозріння Папієва: \”Я абсолютно незадоволений ситуацією у лісовій галузі краю\”

Прозріння Папієва: "Я абсолютно незадоволений ситуацією у лісовій галузі краю"Цитуємо слова прозріння голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва згідно з повідомленням прес-служби ОДА: «Я помітив, що впродовж дня у різних напрямках навантажені деревиною автомобілі курсують шляхами області – везуть ділову деревину , а в документах вказано, що дрова, – сказав керівник крайової виконавчої влади. – Так бути не може і цьому необхідно поставити край – вивозитися повинен лише сухостій».

За словами Михайла Папієва, було б правильно взагалі заборонити вирубку лісу, аж допоки не буде наведено лад з сухостоєм. «Я абсолютно незадоволений ситуацією у наших лісах, як ведуться рубки, і тому, очевидно, ми разом з журналістами проконтролюємо роботу лісівників уже найближчим часом», – констатував Михайло Папієв.

Це стосується, за його словами, і безконтрольної вибірки гравійно-піщаної суміші з буковинських річок, і ремонту доріг в регіоні. «В області ремонт доріг не закінчився акцією за участю преси – роботи мають продовжуватись не меншими темпами, – поставив завдання голова облдержадміністрації. – Мені потрібна якісна робота, і я вимагатиму цього від керівників відповідних служб. Хто не справлятиметься з виконанням безпосередніх обов’язків – шукатиме іншу роботу».

Михайло Папієв повідомив, що ініціюватиме розгляд цих питань на колегії облдержадміністрації, а також на сесії крайового парламенту.

Джерело: прес-служба ОДА.

Прокинувся від летаргічного сну?

світлина p-p.com.ua

peredplata