Бурбак про події в Задубрівці

Бурбак про події в ЗадубрівціЩойно повернувся із Заставнівського району, де люди знову вийшли на трасу. Втомлені бездіяльністю влади, мешканці сіл району перекрили дорогу, яка з’єднує Заставну з Чернівцями. Показово виставляючи «трієчки з мінусом», Михайло Папієв свідомо усунувся від проблеми доріг. Мабуть сьогодні близько полудня нашому губернатору добре гикалося. Адже стільки епітетів на адресу його та його рідних я давно не чув. Згадали люди й про 150 гривень, які розносили по хатах за Папієвого кандидата, і про дорожників, які під час останнього «ремонту» на цій дорозі просто змішали багнюку з смолою, яка і зараз чіпляється до мештів. Але ям від того менше не стало!

Людям нічого не залишалося, як хоч у такий спосіб заставити чиновників працювати.

Щоб привернути увагу до стану дороги, за моєю пропозицією, присутні вирішили написати листа на адресу комісії з Адміністрації Президента, яка зараз перевіряє роботу ОДА. У зверненні, що підписали сорок мешканців навколишніх сіл, вони прямо звертають увагу комісії на «факти злочинної бездіяльності голови ОДА в питанні вирішення цієї проблеми». Цього листа я передам сьогодні голові комісії.

Владні клерки, яких кинули до людей на перекриту дорогу «розрулювати» ситуацію, крім мекання, нікчемних виправдань і пустих обіцянок нічого не могли сказати пікетувальникам. Лиш весь час комусь надзвонювали, але, мабуть, безрезультатно.

Зрештою, громаді вдалося таки «переконати» заступника директора ДП «Чернівціавтодор» Чорненького М.Л. написати заяву, у якій він пообіцяв уже з завтрашнього дня почати ямковий ремонт на цьому відрізку дороги.

Тільки після цього вони погодилися пропустити транспорт. Завтра свій день почну на цій же дорозі – побачу, як дорожники виконують обіцянку.

P.S. Показово, що коли Чорненький М.Л. віддувався на свіжому повітрі за бездіяльність влади, його начальник давав прес-конференцію в ОДА, на якій заявив про початок ремонту даної дороги з 9 липня, але зауважив, що цей плановий ремонт не поступка влади обуреній громаді.

Ой дограються горе-чиновники! Нарід вже не той, він вже готовий до радикальних дій! І спека тут ні до чого.

Народний депутат України Максим Бурбак

Джерело та світлина – мережа Фейсбук

peredplata