Папієв хоче щодня спілкуватися з людьми

Папієв хоче щодня спілкуватися з людьмиГолова обласної державної адміністрації Михайло Папієв сьогодні, 5 серпня, на щотижневій апаратній нараді підкреслив, що усі без винятку звернення буковинців до крайової влади повинні розглядатись оперативно та професійно.
«Такі форми роботи чиновника як безпосередні зустрічі з краянами там, де вони живуть чи працюють, повинні витіснити кабінетні формати спілкування з громадою. Тому закликаю кожного з вас вийти зі своїх офісних приміщень та піти до людей, почути проблеми населення та взятись за їх реальне вирішення», – наголосив керівник виконавчої влади краю. Він висловив переконання, що саме таким чином кожне окреме питання кожної окремої людини буде розглядатись ретельніше, бо живе спілкування дозволяє вникнути у суть проблеми та, відповідно, досягти бажаного результату у її вирішенні.
    
«Принагідно хочу повідомити, що жодне звернення буковинців у рамках проекту «Діалог з країною» за участі Президента України 22 лютого не залишилось поза увагою крайової влади. Усі 79 питань вирішені по мірі можливостей, надані необхідні роз’яснення чи рекомендації, – повідомив Михайло Папієв. – Так само усі краяни, які телефонують на мій мобільний отримують вичерпні відповіді на проблемні питання». Підсумовуючи, голова обласної державної адміністрації доручив, аби усі керівники структурних підрозділів та відомств центральних органів виконавчої влади регіону посилили роботу зі зверненнями буковинців, напрацювали нові форми співпраці з громадою та втілювати їх у життя.

peredplata