В Чернівцях серед літа нещадно нищать дерева

В Чернівцях серед літа нещадно нищать дерева\”Смертний вирок деревам в Чернівцях виносять люди, які не мають профільної освіти. Жоден з тих, хто підписав ордер на знесення серед літа плодоносних дерев, не має біологічної освіти. Спрощене ставлення до знищення дерев, знецінення людського життя людської гідності – все це в сучасних Чернівцях знаходиться в одному смисловому ряді\”. Про це йдеться в листі, що редакція отримала від мешканці вулиці Шевченка, 57, на подвір\”ї у яких було нещадно зрубано плодоносні горіхи.

\”Наше величне гарне місто колись прикрашала маса зелених насаджень. На нашому подвір\’ї росли рідкісні сорти бузку, троянди, магнолія, над всією
цією красою домінували три великі волоські горіхи, їх вік трохи за 60 років – для дерева волоського горіху – це молодість. Як на людей так й на дерева,
які живуть в місті, впливають різноманітні чинники – зокрема, забруднене повітря, автостоянка на подвір\’ї та стоки від миття машин.

P.S. Імовірно, наступним кроком після знищення дерев в Україні дозволять спрощену процедуру евтаназії. Маю надію, що питання евтаназії для таких варварів будуть також вирішувати не фахівці, а якась санітарка зі словами: \”що б не мучився\”

, йдеться у листі.

В Чернівцях серед літа нещадно нищать дерева

Чернівецька влада тим часом вкотре, мов мантру, повторює – дерева – сухостій.

peredplata