Чернівецькі журналісти і книги

Чернівецькі журналісти і книгиВ Чернівцях в Галереї Ратуші сьогодні відкрилась фотовиставка \”Люди і книги\”. Фотовиставка – результат акції журналістів Буковини, присвяченої боротьбі книгарень за своє існування та проти незрозумілої реорганізації.

Чернівецькі журналісти і книгиЧернівецькі журналісти і книгиСвітлини, представлені на виставці, зроблені журналістом та фотографом Ігором Константинюком в приміщенні книгарні \”Букініст\”, яка стала оплотом супротиву реорганізації. На світлинах – журналісти з книгами в руках, а також дата і вислів з якою асоціюють журналісти все, що відбувається навколо чернівецьких книгарень.

На відкритті виставки відвідувачі змогли побачити постановку Незалежної театральної лабораторії на твір Сергія Воронцова \”Букініст\”.

Виставка триватиме до 13:00 29 серпня. Окрім того, що відвідувачі можуть подивитись фотографії, вони ще й можуть долучитись до акції \”Бібліотечка для чиновника\”, метою якої є збір книг для створення бібліотеки в Чернівецькій обласній раді та ОДА. Після закриття виставки зібрані книги будуть передані чиновникам.

peredplata