У Вашківцях перекрили дорогу ОНОВЛЕНО

У Вашківцях перекрили дорогу ОНОВЛЕНОСьогодні, 10 вересня, о 13.00 в трьох місцях міста Вашківці Вижницького району Чернівецької області перекрили рух транспорту. Причина традиційна – стан доріг.

Станом на 14:00. На жаль, керівництво району та області проігнорували протест вашківчан. Ніхто з представників влади не прийшов до людей, аби поговорити та пояснити чому до цього часу не відремонтовані дороги.

У Вашківцях перекрили дорогу ОНОВЛЕНО
У Вашківцях перекрили дорогу ОНОВЛЕНО
У Вашківцях перекрили дорогу ОНОВЛЕНО

Як повідомив нам міський голова Вашківців на ремонт дороги виділено 1 мільйон 400 тисяч гривень та визначено тендером виконавця робіт. Але кошти так і не надійшли.

ДОРОГА, ВАШКІВЦІ

Люди обурені. Влада втекла.

Станом на 14:30.

Нарешті, до протестувальників вийшов перший заступник голови Вижницької РДА Рощибак Микола Михайлович. Він повідомив людей, що вже сьогодні повинні були розпочатись роботи з ремонту дороги державного значення та пообіцяв що за 2 тижні все буде зроблено, але люди не вірять владі і далі продовжують перекриття траси.

Зі служби автодоріг та облавтодору досі немає жодного представника, а вашківчан тим часом стає все більше. Вони сподіваються таки дочекатись керівників дорожніх служб, які в першу чергу несуть відповідальність за якісний стан наших доріг.

Станом на 15:00. До протестувальників прибули представники Служби автодоріг області та райавтодору. Прибув і виконавець робіт по цій ділянці дороги державного значення. Опісля майже годинної безрезультатної дискусії, де заступник начальника САД у Чернівецькій області пояснював, що є тендерна процедура і вже назавтра підрядник почне роботи, що до цього часу відбувались організаційні підготовчі роботи, приїхав начальник САДу пан Гах. Він сказав, що до 30 жовтня дорога буде зроблена.

Люди ж сказали своє – якщо одного дня роботи припиняться (адже відомо, що казначейство не пропускає кошти, а підрядник з неба матеріали і пальне не візьме), вони знову вийдуть на дорогу.

Голова Вашківецької міської ради Микола Перч каже, що стримував людей скільки міг, але в людей урвався терпець. Вони вже втомились бити свої автівки, витрушувати душу в автобусах.

Перший заступник голови Вижницької РДА Рощибак Микола Михайлович про ремонт дороги. Обіцяє:

Заступник керівника САД в Чернівецької області каже, що дорога буде:

Не всі водії підтримують дії вашківчан. І в цьому велика проблема нашого люду. Вони не розуміють, що роз\”єднаність, апатія та конформізм розв\”язують руки владі.

peredplata