Дорогу в Вашківцях почали робити

Дорогу в Вашківцях почали робитиВчора, о 19:00 після перекриття дороги у Вашківцях прес-служба ОДА розповсюдила наступне повідомлення:

\”Як інформує Служба автомобільних доріг, 10 вереснязаводом в с. Іспас випущено 155,6 тонн асфальтобетонної суміші для ремонтних робіт на автодорогах краю. Зокрема, для ремонту автомобільної дороги Чернівці-Вашківці-Путила-КПП «Руська» на ділянці Путила-Сергії та в с. Банилів використано 17 тонн та 12,4 тонн асфальтобетонної суміші\”.

Також проводився ремонт автомобільних доріг: Петричанка-Банилів Підгірний-Лукавці -/Р-62/ на відрізку Мигово-Велике , Петричанка-Купка; Новоселиця-Маршинці-Герца-Глибока на ділянці дороги в с.Станівці; Кіцмань-Сторожинець-Глибока на відрізку Дубівці-Глиниця; Кіцмань-Сторожинець-Глибока на ділянці дороги в c.Йорданешти; Чернівці-Вашківці-Путила-КПП «Руська» в с.Зеленів; Кіцмань-Сторожинець-Глибока на відрізку об’їзної дороги Сторожинця; Верховина-Усть-Путила-Вижниця- Сторожинець-Чернівці в с.Панка; Чернівці-Заставна-/М-19/ в с.Кучурів.

peredplata