В це важко повірити, але влада переконує, що капітальний ремонт доріг у Чернівцях проводиться згідно із графіком

В це важко повірити, але влада переконує, що капітальний ремонт доріг у Чернівцях проводиться згідно із графікомУ Чернівцях триває капітальний ремонт доріг, який було заплановано на 3-й квартал 2013 року. Відновлено рух на одній із найважливіших магістралей міста – вулиці Комунальників, де уже завершено асфальтування на проблемних ділянках. Активізувалися роботи на вулицях Богдана Хмельницького і Каспрука, найближчим часом асфальтуватимуть вулицю Боярка. Сьогодні, 11 вересня, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин особисто проконтролював хід робіт. Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

«На сьогодні терміни здійснення капітального ремонту доріг у Чернівцях співпадають із запланованим графіком, – каже керманич міста. – І якщо не завадить погода, ми встигнемо завершити найважливіші об’єкти вже до 1 жовтня. Уже завершено ремонт на вулиці Комунальників, де знаходиться кілька комунальних підприємств міста, у тому числі і тролейбусне депо. Це важлива артерія нашого міста, адже саме цією вулицею його об’їжджають багатотоннажні вантажівки. Наразі триває заміна мереж водо- та газопостачання на вулиці Богдана Хмельницького. Плануємо завершити ці роботи до початку опалювального сезону. Розпочато прокладання першого шару асфальту на вулиці Каспрука. Усі роботи виконуються добросовісно і під нашим контролем, щоби дороги у Чернівцях експлуатувалися довгі роки».

Довідково:

У 2012 році на вулиці Богдана Хмельницького виконані роботи із заміни зовнішньої мережі водопостачання на вул. Б.Хмельницького від вул. Ю.Гагаріна до вул. М. Горького ПЕ діам 400 мм, довжиною 562 м.п.; заміна мережі водопостачання ПЕ від вул. Ю. Гагаріна діам 200 мм, довжиною 180 м.п.

У 2013 році виконано заміну ПЕ труби діам 300мм 16 м.п., заміну ПЕ труби діам 200мм 215 м.п., заміну ПЕ труби діам 100мм 35 м.п. Планується заміна мережі водопостачання ПЕ діам.400 мм протяжністю 258 м.п. та ПЕ діам.200 мм довжиною 640 м.п.

Реконструкція інженерних мереж на вул. Б.Хмельницького від вул.Ю. Гагаріна до вул. Університетської. Закуплено 180 м.п. труб діам 500мм.

Капремонт пров.Ентузіастів – виконано роботи з прокладання зливової мережі діам.200, 300 та 400 мм – 470 м.п. та прокладено каналізаційної мережі і влаштовано бордюрів – 800 м.п., влаштовано основу під тротуари – 920 м.кв., підготовлена дорожня основа під асфальтування.

Реконструкція вул.П.Каспрука – виконані роботи з прокладання водопровідної мережі діам.500 мм – 560 м.п. та зливової мережі діам.300 мм – 780 м.п., каналізаційної мережі діам.500мм – 450 м.п. Влаштовано бордюрного каменю 1200 м.п., тротуарів – 440 м.кв.

peredplata

1 thought on “В це важко повірити, але влада переконує, що капітальний ремонт доріг у Чернівцях проводиться згідно із графіком

Comments are closed.