На відновлення пошкодженої пожежею школи у Вижниці буде виділено 500 тис. грн.

На відновлення пошкодженої пожежею школи у Вижниці буде виділено 500 тис. грн.Yа відновлення перекриття третього поверху одного з корпусів та покрівлі навчального закладу у Вижниці, де сьогодні вночі сталась пожежа, з резервного фонду обласного бюджету передбачається виділити 500 тис. грн. – рішення про це має оперативно прийняти обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Як повідомляє прес-служба ОДА, для учнів початкових класів постраждалої школи на тиждень будуть перенесені канікули, а старшокласники тимчасово навчатимуться в інших вижницьких навчальних закладах. Відтак буде організовано їх навчання у дві зміни в одному корпусі на період відновлювальних робіт.

За місяць-півтора обіцяють відновити пошкоджене пожежею приміщення школи. Для цього зараз фахівці визначають обсяги необхідних робіт, районна держадміністрація організовує забезпечення лісоматеріалами і металопрофілем, управління капітального будівництва визначає підрядника для невідкладного початку відбудови.

peredplata