В сільраді на Сторожинеччині виявлено порушень на більше 400 тис. грн.

В сільраді на Сторожинеччині виявлено порушень на більше 400 тис. грн.Відповідно до Плану роботи Держфінінспекції в Чернівецькій області на ІІ квартал 2013 року проведено ревізію однієї з сільських рад Сторожинецького району, якою виявлено порушень, що призвели до втрат на загальну суму 425,5 тис. грн, з яких в ході ревізії відшкодовано 11,7 тис. грн.

Зокрема, внаслідок використання фізичними особами земельних ділянок безоплатно та без наявності прав на їх використання, а також через не приведення у відповідність до нової грошової оцінки укладених договорів оренди земельних ділянок, бюджетом втрачено 217,8 тис. грн.

Крім того, одним з товариств з обмеженою відповідальністю податок на доходи фізичних осіб сплачувався не за місцем його розташування, а за юридичною адресою, внаслідок чого сільським та районним бюджетами недоотримано 167,4 тис. грн доходів.

Оплата підряднику коштів за фактично не виконані роботи з капітального ремонту об’єктів соціального призначення призвела до зайвого використання бюджетних коштів на загальну суму 25,9 тис. грн.

Про результати ревізії проінформовано РВ УМВС.

Про це повідомляють в ДФІ в Чернівецькій області.

peredplata