Синоптики сніг прогнозують на 4 грудня

Синоптики сніг прогнозують на 4 грудняХолоди в Україну прийдуть на початку листопада. Як повідомляє Укргідрометцентр, 28-30 жовтня по всій території буде 15-20 градусів вдень, а потім почне холоднішати.

\”Теплу погоду останніх днів (жовтня) визначає зона високого атмосферного тиску у поєднанні з повітряними масами африканського походження, – повідомила \”Вестям\” синоптик порталу Opogode.ua Наталія Діденко. – Температура сягала +24-25 на заході і південному заході, плюс 20 було і в інших регіонах. Це не рекорди, але такі показники по всій Україні перевищують кліматичну норму для цього періоду на 5-8 градусів\”.

Синоптик зазначила, що холодний атмосферний фронт прийде до початку листопада, а денна температура буде на рівні +9-14. За словами народного синоптика Валерія Некрасова, нічні заморозки почнуться з 15 листопада, а зима зі снігом – з 4 грудня. \”Погода восени показала такі стрибки через те, що це рік пікової сонячної активності\”, – повідомив він. Зазначимо, раніше повідомлялося, що останній тиждень жовтня зустріне українців короткочасними дощами.

Джерело та світлина ТСН

peredplata