Ринок \”Добробут\” захопили? ОНОВЛЕНО

Ринок "Добробут" захопили? ОНОВЛЕНОУ понеділок ввечері на територію ринку \”Добробут\” увірвались кремезні молодики, щоби заблокувати його роботу. Про це повідомляє у своєму сюжеті телеканал ТВА. За словами очевидців, молодиків супроводжували директор Калинівського ринку Руслан Сербінчук та член виконкому міськради Василь Продан.

Керівництво підприємства переконане, що таким чином відбувається рейдерське захоплення.

\”Нам стало відомо, що влада спробує заблокувати роботу торгівельного комплексу \”Добробут\”. Шановні підприємці і відвідувачі нашого ринку, просимо вас не піддаватися на ці провокації і сподіваємось на ваше розуміння\”, – заявив директор ТОВ \”Інвест-Альянс\” Михайло Прозоровський.

\”Те, що відбувається на \”Добробуті\” – це продовження історії з 5-тим сектором Калинівського ринку, це продовження історії з хабарами на ринку \”Нива\”. Це – намагання міської влади і \”смотрящого\” за цією міською владою Василя Продана і Віталія Михайлішина взяти контроль над ринками міста. А я переконаний, що влада має діяти в законний спосіб, а не руками молодиків\”, – сказав у сюжеті Олексій Каспрук, депутат міськради від фракції \”За Батьківщину\”.

Член міськвиконкому Василь Продан не перебував на території ринку \”Добробут\” у понеділок увечері.

Про це він повідомив у вівторок в телефонній розмові кореспонденту molbuk.ua

\”Учора о 21.00 я прилетів з Києва. А вже згодом подивився сюжет на телеканалі \”ТВА\”, де згадували мене – начебто я когось супроводжував\”, – сказав Василь Продан.

Нагадаємо, у понеділок ввечері телеканал ТВА у своєму сюжеті повідомив про те, що на територію ринку \”Добробут\” увірвались кремезні молодики, щоби заблокувати його роботу. У сюжеті прозвучало, що очевидці бачили, як молодиків супроводжували директор Калинівського ринку Руслан Сербінчук та член міськвиконкому Василь Продан.

Джерело – Молодий буковинець

peredplata